After Dagis© är Teater Sesams succékoncept för yngre barn. För de kurrande magarna bjuder vi på barnens favoriträtt, pannkakor med sylt och grädde, och därefter njuter vi av vår föreställning ”Varför Inte!”.

Att kunna gå på teater tillsammans ska vara så enkelt och roligt som möjligt tycker vi, därför vill vi underlätta för föräldrar att ta med barnen på teater en vardagskväll!

För de kurrande magarna bjuder vi först på barnens favoriträtt, pannkakor med sylt. Efter maten välkomnar vi er till att njuta av vår aktuella föreställning!

Varför Inte!

Hur är det att vara annorlunda på en plats där alla tänker likadant, gör likadant och ser likadana ut? Hur beter sig en grupp som ser dig som annorlunda och främmande? Måste man bli precis likadan som alla andra för att bli accepterad?

Varför Inte är en nyskriven föreställning för alla från 2 år och upp, som blandar skådespeleri, skuggspel och rörelse i ett rum som speglar känslorna och berättelserna på scen visuellt, genom färg och ljus. På så vis dras vi in i en historia om vår mänsklighet, om empati, ödmjukhet och förståelse. Vad vi alla som bor i ett samhälle tillsammans behöver. Stora som små.

Konstnärlig Ledning / Manus / Regi: Nasrin Barati
Ljusteknik: Karl Wassholm
Ljusdesign: Jesper Berger
Scenografi: Alexander Hopman Lilja, Nasrin Barati, Jesper Berger
Komposition: Jonas Franke Blom
Illustration / Grafisk Design: Golshan Cowan
Figurtillverkning: Nasrin Barati
Skådespelare: Alexander Hopman Lilja, Malin Samuelsson