After Dagis© är Teater Sesams succékoncept för yngre barn. För de kurrande magarna bjuder vi på barnens favoriträtt, pannkakor med sylt och grädde, och därefter njuter vi av vår aktuella föreställning.

Att kunna gå på teater tillsammans ska vara så enkelt och roligt som möjligt tycker vi, därför vill vi underlätta för föräldrar att ta med barnen på teater en vardagskväll!

I vår spelar vi ”Alma och Ayo på väg hem” i samband med After Dagis© under fyra kvällar i Mars och April! Läs mer nedan.

Alma och Ayo på väg hem

Alma och Ayo är en föreställning där barnen själva kan känna igen sig i lek och fantasi, som tar tillvara på deras förmåga att se magiska detaljer i det vardagliga, och upphöjer fantasin till verklighet inom teaterns ramar.

Det är en helt vanlig dag, Alma och Ayo är på väg hem från förskolan. Dom hoppar och sjunger, busar och leker. Sakta börjar molnen täcka över himlen, och medan regnet faller flödar deras fantasi. Med figurer från välkända sånger som sällskap följer vi med på en upptäcktsfärd i världen och med djuren runtomkring oss.

Insläpp och mat 17:00
Föreställningen börjar 17:45

Arrangemangstid: 75 minuter
Målgrupp: Från 2 år

Konstnärlig Ledning / Regi: Nasrin Barati
Teknik: Nasrin Barati, Alexander Hopman Lilja
Komposition: Jonas Franke Blom
Illustration: Golshan Cowan
Figurtillverkning: Nasrin Barati
Skådespelare / Figurspelare: Malin Samuelsson, Nasrin Barati