Louis&Ehn / Open Mic

LOUIS&EHN är en helt improviserad pjäs med två av de bästa improvisatörerna Göteborg har att erbjuda!
Med hjärtevärmande humor och en enastående kemi framför dessa två vänner en komedishow som aldrig har setts tidigare och aldrig kommer att ses igen! Vad som helst kan hända under denna improvisation, till och med ett musikalisk nummer eller två, men en sak är garanterad; skratt och mycket av det!

OPEN MIC är en musikalisk resa in i natten! Alla som är sugna på att sjunga är välkomna upp att framföra ett stycke på scenen med vår live pianist. Det här är din chans att sjunga inför en stöttande publik. Känner du dig inte redo? Ingen fara, kom stötta sångarna och njut av showen.

VILL DU SJUNGA:
Det bästa sättet att säkra en plats är att maila lindalattman@gmail.com med ditt namn + låt + artist/musikal.
Om du hellre bestämmer dig i stunden går det också bra, du kan välja från noter på plats eller så kan du ta med dina egna noter så länge de har ackord.

Tid: 19.00
Dörrarna Öppnar: 18:30
Evenemanget Pågår: 3 timmar
Pris: 120 kr förköp

Teater Sesam välkomnar alla artister, från musikkonsert till performance, att komma och uppträda hos oss. Syftet med vårt gästspelsprogram är att ge utrymme till nya generationer av konstnärer och kulturutövare samt skapa nya relationer med unga scenkonstnärer för framtida samarbeten. Är du intresserad av att gästa vår scen? Kontakta oss för mer information här.