TEATRO DE LAS ESTACIONES

Spelar 29/8

Carnaval

Teatro de las Estaciones är en av Kubas mest hyllade barnteatergrupper. Under 26 år har de trollbundit publik världen över genom dockteaterns universella språk.

Till tonerna av Camille Saint-Saëns mästerverk Djurens karneval bjuds vi in i karnevalens magiska och absurda värld där vad som helst kan hända. Här får vi stifta bekantskap med commedia dell’arte-influerade karaktärer som Arlecchino, Colombina och Pantalone, i en tidlös berättelse om kärlek, svartsjuka och hämnd. Dockorna, koreografin och det visuella spelsättet bäddar för en intensiv teaterupplevelse för små och stora. Missa inte det här unika mötet med en färgsprakande kubansk berättarglädje!

Speltid: 45 minuter

Konstnärlig Ledning: Rubén Darío Salazar Taquechel
Koreografi: Yadiel Durán Bencosme
Regiassistans: María Laura Germán Aguiar
Ljud och Rekvisita: Michel Soca Alonso
Scenografi / Ljus / Kostym / Figurer: Zenén Calero
På Scen: María Laura Germán Aguiar, Iván Lázaro García Díaz, Yadiel Durán Bencosme, Rubén Darío Salazar Taquechel

Teater Sesam välkomnar alla artister, från musikkonsert till performance, att komma och uppträda hos oss. Syftet med vårt gästspelsprogram är att ge utrymme till nya generationer av konstnärer och kulturutövare samt skapa nya relationer med unga scenkonstnärer för framtida samarbeten. Är du intresserad av att gästa vår scen? Kontakta oss för mer information här.