Louis & Ehn

Spelar 20/4

LOUIS & EHN

Louis & Ehn är en teaterpjäs som skapas framför publikens ögon. Varenda karaktär spelas av de båda och de får hjälpas åt att tillsammans hålla ihop denna kaskad av karaktärer, intryck och idéer under den kommande hysteriskt roliga timmen!

Med två av Sveriges mest entusiastiska och passionerade skådespelare, med spetskompetens inom just improvisationsteater, utlovas konstnärlig höjd och en teaterupplevelse den enskilda teaterbesökaren sent ska glömma.

Improvisationsteater i sitt esse kan man säga!

Speltid: 1 timme
Målgrupp: 15 +

Skådespelare: Louis Lättman &  Elias Ehn

Teater Prunell

Spelar 21/4 och 22/4

TEATER PRUNELL

Det fanns en tid när Allan var viktig och uppträdde som världens starkaste man på tivoli. Nu går han ensamt runt i sin lägenhet och vårdar sina krukväxter lika ömt som minnet av sin bortgångna fru. Plötsligt hörs skottlossning från gatan utanför och in stormar Allan. Fiaskot att försöka råna en garnbutik är bara ett av hans många misslyckanden.

Alla heter Allan är en varm och godhjärtad föreställning om Allan och Allan. Charmig och humoristisk feelgood-teater om ensamhet, medmänsklighet och en oväntad vänskap.

Teater Prunell är en nystartad teatergrupp som vill ge nöje till göteborgs kulturliv genom att skapa professionella föreställningar som talar till alla. Gruppen startades av utbildade skådespelare från Wendelsberg Skolscen som alla har erfarenhet av att skapa föreställningar för både stora som små.

 

Speltid: 1 timme
Målgrupp: 13 +

Manus: Bengt Järnblad
Regi: Amanda Göransson
Medverkande: Viktor Svensson och Viggo Løyche

 

Teater Sesam välkomnar alla artister, från musikkonsert till performance, att komma och uppträda hos oss. Syftet med vårt gästspelsprogram är att ge utrymme till nya generationer av konstnärer och kulturutövare samt skapa nya relationer med unga scenkonstnärer för framtida samarbeten. Är du intresserad av att gästa vår scen? Kontakta oss för mer information här.