MATS BERGLUND

Spelar 7/3

Barr och Bark

Varmt välkomna till premiären för Mats Berglunds textsamling Barr och Bark! Det blir konsert, bokförsäljning och förhoppningsvis lite gött häng.

Boken heter Barr och Bark. Den handlar om skogen, staden och vi som kom i kläm däremellan. Stoltheten över sin härkomst och skammen att ha övergivit den. Det huvudsakliga innehållet i boken är text. Poesi om man så vill. Låttexter som sjungits eller som var tänka att sjungas, men aldrig fick en melodi.

Föreställningen heter också Barr och Bark och handlar om samma saker. Denna kväll blir första gången han spelar helt själv och bara eget material. Om jag vågar kanske jag läser något också, eller så är jag nog stor på mig som det är.

Biljetter: Köps på plats
Pris: 60 – 80 kr

Teater Sesam välkomnar alla artister, från musikkonsert till performance, att komma och uppträda hos oss. Syftet med vårt gästspelsprogram är att ge utrymme till nya generationer av konstnärer och kulturutövare samt skapa nya relationer med unga scenkonstnärer för framtida samarbeten. Är du intresserad av att gästa vår scen? Kontakta oss för mer information här.