Möt oss som arbetar på Teater Sesam. Vi har en kärna av medarbetare som återkommer i olika projekt år efter år samtidigt som vi tar in ny personal och idéer inför nya föreställningar.

Nasrin Barati

Grundare / Konstnärlig ledare
Nasrin Barati är utbildad skådespelare och dockspelare vid Konst- och Teateruniversitetet i Teheran 1981-1987. Nasrin har regisserat och skrivit de flesta av Teater Sesams pjäser sedan teatern grundades 1987 i Göteborg. Hon leder arbetet med tillverkning av skuggspel, docktillverkning och scenografi. Det finns få saker på teatern som Nasrin inte har ett finger med i. Hon är teaterns hjärta och själ.

Aline Henriksson

Producent
Aline är producent på Teater Sesam och har hand om administration och kommunikation. Sommaren 2021 tog hon sin kandidatexamen vid Göteborgs Universitet i Medier, estetik och kulturellt entreprenörskap. Hon har tidigare varit verksam på musikscenen och studerat vismusik på Nordiska Folkhögskolan i Kungälv.

Golnosh Hosseini

Skulptör / Grafisk Designer
Golnosh står för majoriteten av tillverkning för masker och figurer för Teater Sesams produktioner. Hon sköter även stora delar av det grafiska materialet.

Golshan Cowan

Illustratör / Animatör
Golshan Cowan är en återkommande illustratör i Teater Sesams verksamhet baserad i Sydney, Australien. Hon har läst digital animation från JMC Academy i Sydney och har gjort illustrationer för grafik och figurer till våra aktuella föreställningar.

Malin Samuelsson

Skådespelare
Malin har läst teaterlinjen vid Fridhems Folkhögskola och varit verksam som skådespelare på Teater Sesam sedan 2018. Under våren är Malin aktuell i alla våra produktioner.

Mathias Olofsson

Skådespelare
Mathias har internationell erfarenhet från olika projekt inom teater, dockspel, film, tv och radio. Under närmare sex år bodde han och var verksam i Sydney, Australien. Under våren är Mathias aktuell i alla våra produktioner.

Jonas Franke-Blom

Kompositör
Jonas är en erfaren kompositör som sedan examen från Musikhögskolan i Göteborg 1995 har arbetat med teater och musikdramatik. Sedan 2001 har han samarbetat med Teater Sesam i flertalet produktioner.