Möt oss som arbetar på Teater Sesam. Vi har en kärna av medarbetare som återkommer i olika projekt år efter år samtidigt som vi tar in ny personal och idéer inför nya föreställningar.

Nasrin Barati

Grundare / Konstnärlig ledare
Nasrin Barati är utbildad skådespelare och dockspelare vid Konst- och TeaterUniversitetet i Teheran 1981-1987. Nasrin har regisserat och skrivit de flesta av Teater Sesams pjäser sedan teatern grundades 1987 i Göteborg. Hon leder arbetet med tillverkning av skuggspel, docktillverkning och scenografi. Det finns få saker på teatern som Nasrin inte har ett finger med i. Hon är teaterns hjärta och själ.

Golnosh Hosseini

Producent / Skulptör
Golnosh har hand om grafiskt material på Teater Sesam. Efter konstnärliga utbildningar i både fri konst och dans ansvarar hon också för rörelseträning och skulptural utformning av figurer. Hon har sedan 2018 även arbetat som producent.

Jonas Franke-Blom

Kompositör
Jonas är kompositör och tog examen vid Musikhögskolan i Göteborg 1995 och har sedan dess arbetat med teater och musikdramatik. Han har samarbetat med Teater Sesam sedan 2001 i flertalet produktioner.

Karl Wassholm

Tekniker

Jenny Holmlund

Kostymör
Jenny Holmlund är konceptdesigner och konstnär och driver sitt eget märke JENNYVEXALA med inriktning på handgjorda väskor och accessoarer. Jenny frilansar inom scenkostym/attribut inklusive backdrops för teater och artister. På Teater Sesam är Jenny våren 2019 aktuell med uppsättningen av föreställningen Maktens Doft.

Julia Söder

Rekvisitör

Golshan Cowan

Illustratör
Golshan Cowan är en återkommande illustratör i Teater Sesams verksamhet baserad i Sydney, Australien. Hon har en kandidat i digital animation från JMC Academy i Sydney. Hon har designat grafik och figurer till föreställningarna Vägen till Bolero, Katitzi, Puttrik samt Varför Inte!.

Alexander Hopman Lilja

Skådespelare
Alexander är utbildad på Fridhems folkhögskolas teaterlinje samt Göteborgs universitet och har arbetat på Sesam sedan 2014. Under våren är Alexander aktuell i Varför Inte!, samt på turné med Katitzi och Vägen till Bolero.

Malin Samuelsson

Skådespelare Malin har studerat teater sedan gymnasiet och fortsatte sina studier på teaterlinjen vid Fridhems Folkhögskola. Under våren är Malin aktuell i Varför Inte!, samt på turné med Katitzi och Vägen till Bolero.