Möt oss som arbetar på Teater Sesam. Vi har en kärna av medarbetare som återkommer i olika projekt år efter år samtidigt som vi tar in ny personal och idéer inför nya föreställningar.

Nasrin Barati

Grundare / Konstnärlig ledare
Nasrin Barati är utbildad skådespelare och dockspelare vid Konst- och Teateruniversitetet i Teheran 1981-1987. Nasrin har regisserat och skrivit de flesta av Teater Sesams pjäser sedan teatern grundades 1987 i Göteborg. Hon leder arbetet med tillverkning av skuggspel, docktillverkning och scenografi. Det finns få saker på teatern som Nasrin inte har ett finger med i. Hon är teaterns hjärta och själ.

Golnosh Hosseini

Producent / Skulptör
Golnosh har hand om grafiskt material på Teater Sesam. Efter konstnärliga utbildningar i både fri konst och dans ansvarar hon också för rörelseträning och skulptering av figurer. Hon har sedan hösten 2019 även arbetat som producent.

Jonas Franke-Blom

Kompositör
Jonas är kompositör och tog examen vid Musikhögskolan i Göteborg 1995 och har sedan dess arbetat med teater och musikdramatik. Han har samarbetat med Teater Sesam sedan 2001 i flertalet produktioner.

Golshan Cowan

Illustratör / Animatör
Golshan Cowan är en återkommande illustratör i Teater Sesams verksamhet baserad i Sydney, Australien. Hon har en kandidat i digital animation från JMC Academy i Sydney. Hon har designat och illustrerat grafik och figurer till våra aktuella föreställningar.

Maria Castorina

Kostymör
Maria har tillverkat kostymer för Pinocchio.

Robin Jarnebrink

Tekniker
Robin har hand om teknik och ljusdesign för Pinocchio.

Malin Samuelsson

Skådespelare
Malin har studerat teater sedan gymnasiet och fortsatte sina studier på teaterlinjen vid Fridhems Folkhögskola. Under hösten är hon aktuell hos Teater Sesam i Pinocchio.

Mathias Olofsson

Skådespelare
Mathias har internationell erfarenhet från olika projekt inom teater dockspel, film, tv och radio. Under närmare sex år bodde han och var verksam i Sydney, Australien. Under hösten är Mathias aktuell i Teater Sesams Pinocchio.

Filip Jerlin

Skådespelare
Efter att Filip våren 2018 gick ut Katrinebergs Folkhögskola har han frilansat i en rad olika produktioner som skådespelare. Utöver det jobbar han som akrobatik- och cirkuslärare. Filip är under hösten aktuell hos Teater Sesam i Pinocchio.