VARFÖR INTE!

en skuggspelsföreställning från 2 år

Varför Inte!

Hur är det att vara annorlunda på en plats där alla tänker likadant, gör likadant och ser likadana ut? Hur beter sig en grupp som ser dig som annorlunda och främmande? Måste man bli precis likadan som alla andra för att bli accepterad?

Varför Inte är en nyskriven föreställning för alla från 2 år och upp, som blandar skådespeleri, skuggspel och rörelse i ett rum som speglar känslorna och berättelserna på scen visuellt, genom färg och ljus. På så vis dras vi in i en historia om vår mänsklighet, om empati, ödmjukhet och förståelse. Vad vi alla som bor i ett samhälle tillsammans behöver. Stora som små.

Speltid: 35 minuter
Målgrupp: Från 2-5 år

Konstnärlig Ledning / Manus / Regi: Nasrin Barati
Teknik: Karl Wassholm
Ljusdesign: Jesper Berger
Komposition: Jonas Franke Blom
Illustration / Grafisk Design: Golshan Cowan
Figurtillverkning: Nasrin Barati
Skådespelare: Malin Samuelsson, Mathias Olofsson

FÖR BOKNING

Varför Inte! spelas under våren 2022 som turnéföreställning. Vi besöker scener, skolor, bibliotek m.m. över hela Sverige. Använd formuläret bredvid för att skicka en bokningsförfrågan. Specificera verksamhet och tidsram.

Bokningsförfrågan - Varför Inte!

ALMA OCH AYO PÅ VÄG HEM

en musikalisk berättelse från 2 år

Alma och Ayo på väg hem

Alma och Ayo är en föreställning där barnen själva kan känna igen sig i lek och fantasi, som tar tillvara på deras förmåga att se magiska detaljer i det vardagliga och upphöjer fantasin till verklighet inom teaterns ramar.

Det är en helt vanlig dag, Alma och Ayo är på väg hem från förskolan. Dom hoppar och sjunger, busar och leker. Sakta börjar molnen täcka över himlen och medan regnet faller flödar deras fantasi.

Med figurer från välkända sånger som sällskap följer vi med på en upptäcktsfärd i världen och med djuren runtomkring oss.

Speltid: 35 minuter
Målgrupp: Från 2-5 år

Konstnärlig ledning / Manus / Regi: Nasrin Barati
Teknik: Scott Galloway
Komposition: Jonas Franke-Blom
Illustration: Golshan Cowan
Figurtillverkning: Nasrin Barati
Skådespelare / Figurspelare: Malin Samuelsson, Mathias Olofsson

FÖR BOKNING

Alma och Ayo på väg hem spelas under våren 2022 som turnéföreställning. Vi besöker scener, skolor, bibliotek m.m. över hela Sverige. Använd formuläret bredvid för att skicka en bokningsförfrågan. Specificera verksamhet och tidsram.

Bokningsförfrågan - Alma och Ayo på väg hem